Cloud Backup

- Din utfordring, vår utvikling

backup i skyen for din bedrift

backup i skyen for din bedrift

 

Tempe AS er KeepItSafe AS Partner som leverer backup og lagringstjenester i skyen for bedrifter. Dine data vil bli trygt lagret i norske datasenter i fjellhaller med høy sikkerhet. Vi gir deg som kunde tilbud om den backupløsningen som passer din bedrift. Vår oppgave blir å kartlegge hva dere trenger backup av, installere programvaren på deres utstyr og se til at backupen fungerer 100%, og ikke minst hjelpe dere med å gjenopprette data den dagen dere trenger dette.

Under ser du hovedproduktene fra KeepItSafe

 

KeepItSafe - online backup

Dette er den mest populære løsningen der man installerer en klient på din server eller arbeidsstasjon som hver dag laster opp data til datasenteret til KeepItSafe. Denne klienten tar også backup kjørende databaser som f.eks SQL uten ekstra kostnad i prisen.  Denne støtter også backup av Exchange mot tillegg i prisen.

Løsningen er kvotebasert og begynner på 10GB og opp til det du måtte ha behov for.

 

 

KeepItSafe - File cloud

Dette er et en online fildelingsløsning ala Dropbox.

Noen funksjoner er fjernstyrt sletting, tilgang via mobiltelefon, kryptert overføring, passordbeskyttet fildeling.

 

KeepItSafe - Cloud server

Dette er en backupløsning for større datamenger. Ved kjøp av denne løsningen blir det utplassert en egen server som tar backup av dine data før dette sendt videre til skyen. Den største fordelen med denne løsningen er at gjenoppretting av data vil gå mye raskere. Største kvoten på denne løsningen er 12 000GB (12TB).